Onderhoud en reparatie


Vakkundige monteurs

In onze professionele werkplaats staat ons team van vakkundige monteurs voor u klaar en voeren zij onderhoud en reparaties uit aan fietsen en e-bikes. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en e-bike gebied.
Wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van e-bikes en speed-pedelecs van de merken: Gazelle, Batavus, Koga, Cortina, Pegasus, Riese und Muller en Urban Arrow


Tarief

Ons werkplaats tarief bedraagt €60,- per uur (incl 9% btw)


Leenfiets

Het mogelijk om gebruik te maken van onze leenfietsservice zodat u altijd mobiel blijft.
Tijdens u reparatie kunt u kosteloos gebruik maken van een leenfiets (mits beschikbaar)
Zodra je reparatie gereed is haal je de zelfde dag de fiets/e-bike weer op en lever je de leenfiets of leen e-bike gewoon weer kosteloos in.
Is je fiets of e-bike klaar maar haal je hem niet direct op dan brengen wij kosten voor de leenfiets of leen e-bike in rekening:

-Extra dag gebruik leenfiets, kosten €2.50 per dag 

-Extra dag gebruik leen e-bike, kosten €2,50 per dag


Ophalen of bezorgen

Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.
klik hier voor onze tarieven


Maak nu een afspraak

Om er voor te zorgen dat je jouw fiets niet lang hoeft te missen is het bij ons mogelijk om een afspraak te maken. Als je een afspraak hebt gemaakt dan staat jouw fiets op de afgesproken dag al weer klaar.
Bel voor een afspraak +31 (0)164-240964 (kies optie: werkplaats)

Sms service

Geef je jouw gsm nummer aan ons door en je krijgt direct een sms bericht als jouw fiets weer klaar staat met daarin de totaal kosten van de reparatie.  Vergeet het niet aan ons te melden zodra je een nieuw gsm nummer hebt.